Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Δεν σε ρώτησα αυτό Κατερίνα

Ένα από τα πιο πετυχημένα ανέκδοτα που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα είναι αυτό με την Κατερίνα. Κάποιος τύπος πάει σε ένα μπαρ, βλέπει μια κοπέλα στη μπάρα και κάθεται δίπλα της. Παραγγέλνει ποτό και γυρνάει με ύφος προς το μέρος της. «Τι θα γίνει, Κατερίνα, θα κάνουμε σεξ σήμερα;» τη ρωτάει. Αυτή γουρλώνει τα μάτια και όλο απορία του απαντάει: «μα δεν με λένε Κατερίνα». Αυτός με φυσικότητα της ανταπαντάει: «δεν σε ρώτησα αυτό».
Δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά οφείλω να ομολογήσω την αμαρτία μου. Όταν τον άκουγα στη Βουλή να παραληρεί για το πόσα πρόσφερε στη χώρα, και πόσο κακός και εμμονικός είμαι απέναντί του, την ώρα που έπρεπε να απαντήσει απλά και ξεκάθαρα για όσα τον κατηγορούσαν, μου ερχόταν να του πω «δεν σε ρώτησα αυτό Κατερίνα».

Κεραυνός εν αιθρία, η νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Πριν καλά καλά συνέλθουμε όλοι από την απώλεια του κυπέλλου ερασιτεχνών Ν.Πέλλας, ήρθε μια νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος, να τάράξει ακόμη περισσότερο τα «νερά» στο ποδόσφαιρο της «πολύπαθης» διοικητικά φέτος Πέλλας. Κι όταν υπάρχουν παραιτήσεις ανθρώπων που έζησαν και ζουν με πολύ έντονο και παθιασμένο τρόπο την κάθε στιγμή αυτής της ομάδας, τότε το πράγμα σοβαρεύει ιδιαίτερα και πρέπει να «ψαχτούμε» όλοι ότι κάτι δεν πάει καλά στην Πέλλα. Σήμερα όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλυθεί το φαινόμενο του ντόμινο παραιτήσεων νέων ικανών και με μεράκι ανθρώπων, που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και στα εύκολα και στα δύσκολα κοντά στο σύλλογο. Σήμερα απλά γίνεται μια ανακοίνωση του γεγονότος και τίποτα περισσότερο...

Δεν χάθηκε μόνο το κύπελλο...

Αυτή την εικόνα των φιλάθλων μας στις εξέδρες κατά την διάρκεια του τελικού κυπέλλου, αλλά και τις πρωτόγνωρες αντιδράσεις πολύ μετά την λήξη του, ομολογώ δεν την είχα ξαναδεί κι εύχομαι να μην την ξαναδώ ποτέ. Όλοι αποσβολωμένοι, αμήχανοι, νευρικοί να μην πιστεύουν κυριολεκτικά στα μάτια τους μ' αυτό που έβλεπαν μέσα στο γήπεδο! Κάποιοι τα έβαζαν με όλους και καταφέρονταν κατά δικαίων και αδίκων για να ξεσπάσουν! Άλλοι άλλαζαν θέσεις για να ξορκίσουν την κακή εμφάνιση και να έρθει η «καλή» ή τουλάχιστον η «υποφερτή». Μερικοί έφυγαν νωρίς με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος εις βάρος μας. Και γω είχα δεν το κρύβω τέτοια πρόθεση, χωρίς να την πω σε κανέναν γιατί ντρεπόμουν και γι' αυτή τη σκέψη και γι' αυτό που έβλεπα και πολύ πριν το δεύτερο γκολ... Άλλοι έψαχναν τρόπους να ηρεμήσουν εαυτούς και αλλήλους από το σοκ, άλλοι τρελαίνονταν στην ιδέα που δεν είχαν την δυνατότητα για ένα άμεσο «ηλεκτροσόκ» για να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο, ενώ μερικοί έχασαν ακόμα και τον ύπνο τους χωρίς υπερβολή. Δύο τρία 24ωρα αργότερα όλα αυτά μπορεί να φάνταζαν στην κοινή λογική «εξωπραγματικά» και «παραλλογισμοί», αλλά «εν θερμώ» και αυθόρμητα, αυτή την πραγματικότητα ζήσαμε κι αυτά τα συναισθήματα νοιώσαμε...

Η βαθμολογία και οι δύο εναπομείναντες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

Τα σημερινά αποτελέσματα μπορεί να κρίνονται φυσιολογικά και να μην επέφεραν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα, όμως έδειξαν τάσεις και προοπτικές για το ευοίωνο ή το δυσοίωνο μέλλον των ομάδων που παλεύουν ακόμα για τους στόχους τους.

Προτάσεις «χρυσάφι» έδωσε σήμερα το @Pella

Προτάσεις χρυσάφι έδωσε σήμερα το @Pella! Πέντε στις έξι σωστές προβλέψεις και μάλιστα με μεγάλες αποδόσεις, είναι αναρτημένες από το μεσημέρι στον πίνακα προγνωστικών του @Pella. Όσοι τις ακολούθησαν σε καλή μεριά, για τους δε υπόλοιπους έχει ο Θεός!